Culmea coruptiei: Un colonel, deferit justitiei pentru ca a "gustat" ilegal din mancarea militarilor

Postat la 25 martie 2010 56 afişări

Fostul comandant al Scolii de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" din Boldesti, Prahova, colonelul Ion Ungureanu, este cercetat de procurorii militari pentru ca timp de patru ani si-a asigurat masa printr-o regula instituita chiar de catre el: seful are dreptul de a "gusta hrana".

Probelor administrate de procurorii militari, incepand din anul 2005 pana la sfarsitul anului 2009, Ion Ungureanu, profitand de calitatea de comandant al scolii de subofiteri, a dat ordin sa i se serveasca, aproape zilnic, masa de pranz, la sala de protocol a unitatii, desi el avea in mod legal obligatia sa plateasca contravaloarea zilnica a acestei mese, transmite Mediafax, citand date din dosarul intocmit de magistrati.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/culmea-coruptiei-un-colonel-deferit-justitiei-pentru-ca-a-gustat-ilegal-din-mancarea-militarilor-5776629
5776629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.