Cu ce vor agentiile sa contracareze oferta pentru cel mai ieftin Revelion, cel de "ACASA"?

Postat la 23 septembrie 2010 13 afişări

Tentatia petrecerii unui Revelion ACASA este una care ne da tarcoalele zilele acestea. Nu prea mai avem bani sau suntem atenti la fiecare 10 lei iesiti din buzunar si e absolut normal sa ne gandim sa cheltuim cat mai putin. Dar cat de scump ar fi totusi sa nu petrecem sfarsitul dintre ani la domiciliu? Si care este contraoferta pe care ne-o fac agentiile de turism locale?

Din pacate, la cum se arata acum oferta agentiilor este destul de bogata, dar preturile sunt inca foarte mari. Fara sa scoateti din buzunar minimum 150 de euro de persoana nu scapati si asta daca mergeti pe una dintre variantele clasice: la noi in tara, la munte si un sejur scurt cu maximum trei nopti de cazare in conditii de confort medii spre joase.

Partea si mai buna, care ar trebui sa va inveseleasca macar putin, este ca acum beneficiati de reduceri pentru ca este inca sezon deschis la early booking!

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agentie,
revelion,
sarbatori
/actualitate/cu-ce-vor-agentiile-sa-contracareze-oferta-pentru-cel-mai-ieftin-revelion-cel-de-acasa-7403794
7403794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.