CSAT a decis diminuarea, in 2012, a numarului de militari romani in teatrele de operatii

Postat la 28 iunie 2011 8 afişări

CSAT a decis, luni, ca fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in 2012 sa scada cu 106 militari fata de anul in curs, anunta Presedintia.

"In cadrul sedintei s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman, in anul 2012. Astfel, la nivelul Ministerului Apararii Nationale, fortele dislocate in teatrele de operatii vor scadea, in anul 2012, cu 106 militari fata de anul 2011, iar fortele aflate in tara, dislocabile la ordin, vor creste cu 308 militari, fata de 2011. Ministerul Administratiei si Internelor va pune la dispozitia Uniunii Europene, OSCE, NATO si ONU, in anul 2012, un numar de 357 de militari, care vor actiona in teatrele de operatii din Afganistan si Balcanii de Vest", se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale remis MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
militari,
decizie,
diminuare,
afganistan,
csat
/actualitate/csat-a-decis-diminuarea-in-2012-a-numarului-de-militari-romani-in-teatrele-de-operatii-8400903
8400903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.