Criza datoriilor din Grecia, o oportunitate buna de investitii pentru companiile din China

Postat la 25 iulie 2011 8 afişări

Criza datoriilor din Grecia ofera o buna oportunitate de investitii pentru companiile din China, in conditiile in care guvernul elen privatizeaza active, a declarat ambasadorul chinez Luo Linquan.

Una dintre conditiile noului program de ajutor international destinat Greciei, de 159 miliarde de dolari, este privatizarea unor active de 50 de miliarde de euro, pana in 2015.

Ambasadorul a declarat agentiei Xinhua ca efectul crizei datoriilor asupra comertului dintre China si Grecia va fi limitat, iar companiile chineze vor incerca sa profite de situatie.

"Grecia are nevoie de reforme structurale si privatizare. Unele active in domeniul transporturilor, energiei regenerabile, electricitatii, apei vor fi scoase la licitatie", a aratat Luo Linquan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criza,
Grecia,
China,
investitii
/actualitate/criza-datoriilor-din-grecia-o-oportunitate-buna-de-investitii-pentru-companiile-din-china-8522387
8522387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.