Cristian Preda, pe blog: Un singur nume nu a fost rostit vineri: Năstase; 256 rimează cu Năstase

Postat la 07 iulie 2012 26 afişări

Europarlamentarul PDL Cristian Preda face, pe blog, o analiză a evenimentelor politice de vineri, menţionând că "un singur nume nu a fost rostit, deşi importanţa lui în declanşarea suspendării e capitală: Adrian Năstase", liderul PDL precizând, la final, că "256 rimează cu Năstase".

"Votul de ieri din Parlament pentru suspendarea lui Traian Băsescu a semănat cu cel din 2007 din cel puţin două puncte de vedere: a. avizul Curţii Constiţionale nu a fost unul pozitiv; b. majoritatea parlamentară care a organizat suspendarea e organizată în jurul PSD şi PNL", afirmă Cristian Preda, care susţine că textul pe baza căruia s-a cerut suspendarea a fost neglijent formulat.

Potrivit acestuia, "dacă din argumentaţia de acum cinci ani va rămâne antologică acuzaţia referitoare la declaraţia despre Marea Neagră-lac rusesc, din cea de acum nu va putea fi uitată acuzaţia potrivit căreia Traian Băsescu l-a numit premier pe Ponta fără să vrea!".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
referendum,
campanie electorala,
basescu
/actualitate/cristian-preda-pe-blog-un-singur-nume-nu-a-fost-rostit-vineri-nastase-256-rimeaza-cu-nastase-9827066
9827066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.