Cristian Buşoi, atac dur la adresa Gabrielei Firea: "Nu există dovadă mai clară de incompetenţă"

Postat la 18 august 2017 193 afişări

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, susţine că anularea licitaţiei pentru achiziţia a 400 de autobuze reprezintă o dovadă a incompetenţei administraţiei Firea.

Cristian Buşoi, atac dur la adresa Gabrielei Firea: "Nu există dovadă mai clară de incompetenţă"

"Nu există dovadă mai clară de incompetenţă a actualei administraţii a Capitalei decât ratarea licitaţiei pentru achiziţionarea a 400 de autobuze din cauza unui viciu de procedură. Ca cetăţean, când auzi că aparatul administrativ ratează o licitaţie importantă (pentru care s-a chinuit 14 luni, din cauză că nu defineşte corect termenul de depunere a ofertelor şi încurcă data de 16 cu cea de 14 august), nu poţi decât să te gândeşti că dacă prostia ar durea administraţia Firea ar fi în dureri perpetue", afirmă Buşoi, într-un comunicat, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.