Crin Antonescu se află într-o vizită privată în SUA: Nu sunt încă în vacanţă

Postat la 17 iulie 2013 38 afişări

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu că nu este în concediu, ci se află în Statele Unite ale Americii într-o vizită privată.

Crin Antonescu se află într-o vizită privată în SUA: Nu sunt încă în vacanţă

 El a precizat pentru gandul.info că va participa la o conferinţă transatlantică (TPN) în care se negociază viitorul acord SUA - UE.

Antonescu a subliniat că va participa la această reuniune în calitate de preşedinte al Senatului, dar cheltuielile legate de această deplasare nu sunt suportate de instituţia pe care o conduce.

"Nu, nu sunt încă în vacanţă. Mă aflu într-adevăr în SUA, într-o vizită privată, dar care cuprinde şi o întâlnire oficială. Voi fi prezent, la invitaţia TPN, Transatlantic Policy Network, la o conferinţă transatlantică, care este centrată pe aşa numitul TTIP - Transatlantic Trade and Investment Partnership, un mare acord de principiu comercial şi economic între SUA şi UE, a cărui negociere abia a început. Voi participa la această conferinţă la care participă şi oameni politici şi oameni de afaceri din UE şi din Congresul American.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/crin-antonescu-se-afla-intr-o-vizita-privata-in-sua-nu-sunt-inca-in-vacanta-11127626
11127626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.