Crin Antonescu rămâne preşedintele Senatului: Curtea Constituţională a respins sesizarea PDL

Postat la 27 septembrie 2012 13 afişări

Curtea Constituţională (CC) a respins, joi, sesizarea PDL privind hotărârea prin care Vasile Blaga a fost înlocuit de la şefia Senatului, astfel că la conducerea acestei camere rămâne Crin Antonescu.

Miercuri, CC a amânat pentru joi decizia în cazul sesizării de neconstituţionalitate care a fost formulată de Partidul Democrat Liberal (PDL), privind hotărârea prin care Vasile Blaga a fost înlocuit de la şefia Senatului. Întrunit, din nou, joi, Plenul CC a respins sesizarea, liberalul Crin Antonescu rămânând astfel la şefia Senatului. Sesizarea se referea la neconstituţionalitatea dispoziţiilor articolului 30 alineatele 3 şi 4 din Regulamentul Senatului, precum şi ale Hotărârilor Plenului Senatului nr. 24/2012 şi nr. 25/2012, formulată de un număr de 28 senatori aparţinând Grupului parlamentar al Partidului Democrat Liberal.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
crin antonescu,
ccr,
senat,
presedinte
/actualitate/crin-antonescu-ramane-presedintele-senatului-curtea-constitutionala-a-respins-sesizarea-pdl-10128949
10128949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.