Crin Antonescu a preluat mandatul de preşedinte interimar. Traian Băsescu a plecat de la Cotroceni, la volanul Loganului

Autor: George Toader Postat la 10 iulie 2012 10 afişări

Administraţia Prezidenţială anunţă că a fost predată funcţia de preşedinte al României, de către Traian Băsescu, preşedintelui interimar Crin Antonescu. Preşedintele suspendat Traian Băsescu a plecat de la Cotroceni, la volanul autoturismului Logan, el salutând la ieşire ziariştii prezenţi în faţa Palatului făcându-le acestora cu mâna.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu a predat funcţia de preşedinte al României marţi, 10 iulie 2012, preşedintelui interimar, domnul Crin Antonescu", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Traian Băsescu a plecat de la Cotroceni la volanul autoturismului Logan, însoţit de o maşină a SPP.

Preşedintele suspendat a predat marţi funcţia de preşedinte al României preşedintelui interimar Crin Antonescu.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a ajuns la Palatul Cotroceni în jurul orei 11.00, venind de la Senat, pentru procedura de predare-primire a mandatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Traian Băsescu,
Cotroceni,
Logan
/actualitate/crin-antonescu-a-preluat-mandatul-de-presedinte-interimar-traian-basescu-a-plecat-de-la-cotroceni-la-volanul-loganului-9839545
9839545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.