Criminalul din Norvegia scapă de închisoare

Postat la 29 noiembrie 2011 36 afişări

Autorul atacurilor comise în iulie la Oslo suferea de o psihoză în momentul comiterii faptelor şi este considerat iresponsabil din punct de vedere penal, astfel că nu va fi judecat, anunţă Parchetul norvegian.

Potrivit psihiatrilor, Anders Behring Breivik suferea de "schizofrenie paranoică" şi, în acest context, nu poate fi judecat, urmând să fie internat într-o clinică pentru persoane cu probleme psihice.

Psihiatrii însărcinaţi să se pronunţe cu privire la responsabilitatea penală a lui Anders Behring Breivik au apreciat că autorul atacurilor de la 22 iulie din Norvegia nu era în deplinătatea facultăţilor mintale când a comis faptele, scrie marţi publicaţia Verdens Gang pe site-ul său.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Criminal,
Norvegia,
atacuri
/actualitate/criminalul-din-norvegia-scapa-de-inchisoare-9015922
9015922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.