Creşteri cu 40% a interesului românilor pentru vacanţe exotice, pe fondul reducerilor de Black Friday. Unde se poate călători

Autor: Andra Stroe Postat la 17 noiembrie 2020 66 afişări

Creşteri cu 40% a interesului românilor pentru vacanţe exotice, pe fondul reducerilor de Black Friday. Unde se poate călători

După un an în care industria ospitalităţii a suferit pierderi fără precedent din cauza virusului SARS-COV-2, Black Friday a adus o uşoară redresare pentru companiile din turism. Agenţia de turism Eturia a înregistrat, în urma unei campanii de reduceri începută pe 13 noiembrie, în contextul Black Friday, şi care anunţă că se va încheia pe 27 noiembrie, o creştere cu 40 % a interesului turiştilor români pentru vacanţele exotice, comparativ cu săptămânile care au precedat-o.

Pachetele alese de către turişti în această perioadă sunt cele cu plecare de tip last minute, iar perioadele căutate sunt Revelionul şi începutul anului, mai exact perioada optimă din punct de vedere al vremii, pentru destinaţii exotice.

„Când am lansat reducerile de Black Friday am primit un număr mare de solicitari, iar clienţii au ales sa rezerve pachetele aflate în promoţie chiar din prima zi. Destinaţiile vedetă sunt cele deschise turismului internaţional, în care românii pot calatori fără restricţii, cum ar fi: Maldive, Tanzania, Mexic, Republica Domincană. Cu titlu de exemplu, în această perioadă un sejur all inclusive, cu charter în Maldive, pentru o perioadă de 8 zile, în ianuarie 2021, poate fi achiziţionat cu preţul de 1.990 euro de persoana, comparativ cu 2.250 euro”, spune Ana Maria Gherasim, sales manager Eturia, într-un comunicat.

Potrivit ei, reducerile din aceasta perioadă se bazează pe tarife promoţionale primite de la partenerii locali şi de la hotelurile cu care compania are contracte, tarife care sunt cu până la 60% mai mici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
crestere,
interes

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.