Cresc vocile critice din Coaliţie. Cioloş, despre cazul Cîţu: „E o problemă gravă. O problemă de etică, de morală"

Postat la 14 august 2021 69 afişări

Cresc vocile critice din Coaliţie. Cioloş, despre cazul Cîţu: „E o problemă gravă. O problemă de etică, de morală"

Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat că incidendul din SUA în care a fost implicat în 2000 actualul premier Florin Cîţu este „o problemă gravă” care trebuie lămurită de PNL şi preşedintele Klaus Iohannis.

Declaraţia lui Dacian Cioloş vine după ce Mediafax şi Aleph News au publicat întreg dosarul premierului Florin Cîţu din instanţa din SUA.

„E o problemă gravă. Chiar dacă nu are consecinţe juridice, pentru că au trecut 20 de ani, e o problemă de etică, de morală. Aşteptăm clarificări de la partenerii noştri de guvernare, de la PNL, care au propus candidatul. Am vrea să ştim şi dacă preşedintele Iohannis a avut cunoştinţă sau nu în momentul în care l-a desemnat pe Florin Cîţu premier”, a declarat Dacian Cioloş, copreşedintele USR PLUS pentru Ziarul de Iaşi.

Dacian Cioloş nu este singura voce critică din cadrul USR PLUS. Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat astăzi că Florin Cîţu „a pledat nevinovat, deşi ştia că era beat pulbere”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
problema,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.