Creatorul Facebook isi va dona o mare parte din avere

Postat la 09 decembrie 2010 54 afişări

Mark Zuckerberg, creatorul retelei de socializare Facebook, este unul dintre cei 16 miliardari care s-au alaturat campaniei "Giving Pledge", initiata de Bill Gates si Warren Buffett, care ii indeamna pe cei mai bogati oameni din lume sa doneze o mare parte din averile lor in scopuri caritabile.

Potrivit site-ului hollywoodreporter.com, Mark Zuckerberg, in varsta de 26 de ani, a fost de acord sa isi doneze o parte din avere. Informatia a fost confirmata si de publicatia Wall Street Journal.Mark Zuckerberg, care a creat reteaua de socializare Facebook in camera sa din campusul Universitatii Harvard, este, in prezent, unul dintre cei mai tineri miliardari din lume. Rolul sau a fost interpretat de actorul Jesse Eisenberg in filmul "The Social Network/ Reteaua de socializare", lansat recent pe marile ecrane. Potrivit revistei Forbes, averea sa este estimata la 6,9 miliarde de dolari, desi editorii publicatiei Wall Street Journal considera ca aceasta valoare este doar una teoretica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
avere,
Bill Gates,
Mark Zuckerberg
/actualitate/creatorul-facebook-isi-va-dona-o-mare-parte-din-avere-7796587
7796587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.