Costurile pentru închirierea sălilor din Parlament, majorate. Grupurile - o gratuitate pe sesiune

Postat la 05 iunie 2013 153 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că vor fi majorate costurile pentru închirierea sălilor din Palatul Parlamentului care aparţin de Centrul Internaţional de Conferinţe, comisiile şi grupurile parlamentare beneficiind de o singură dată pe sesiune de gratuitate.

Costurile pentru închirierea sălilor din Parlament, majorate. Grupurile - o gratuitate pe sesiune

"Am modificat tarifele pentru Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC). Grupurile parlamentare şi Comisiile permanente vor avea dreptul doar la o singură gratuitate pe sesiune, urmând ca pentru celelalte să plătească tarifele, cum plăteşte şi Administraţia Prezidenţială şi Guvernul, adică 50% reducere. Am luat această decizie pentru că foarte multe organizaţii neguvernamentale şi foarte multe asociaţii profesionale care au resurse financiare au găsit un tertip prin care fac un parteneriat cu Comisiile permanente - nu invită niciun parlamentar să aibă vreo opinie, dar beneficiază de gratuitate, astfel încât 5-10.000 de euro, pe care puteam să îi câştigăm pentru orele respective, îi pierdem. E o decizie radicală, o să supere pe foarte multă lume, dar cred că e o decizie normală şi corectă", a precizat Valeriu Zgonea, după şedinta Biroului Permanent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/costurile-pentru-inchirierea-salilor-din-parlament-majorate-grupurile-o-gratuitate-pe-sesiune-10930526
10930526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.