Costin: Cel putin 30.000 de oameni de la companiile de stat isi vor pierde locurile de munca

Postat la 29 aprilie 2011 5 afişări

Presedintele BNS Dumitru Costin a spus, vineri la finalul intalnirii cu reprezentantii FMI, ca a primit promisiuni din partea delegatiei ca restructurarea companiilor cu capital de stat va fi principalul subiect pe agenda de lucru cu Guvernul, urmand sa fie disponibilizate minim 30.000 de persoane.

Costin a precizat ca sindicatele nu au primit pana in prezent un plan concret de restructurare a celor 18 companii cu capital de stat dar o estimare globala duce la cel putin 30.000 de disponibilizari in mai multe domenii in perioada in care va urma.

"Ni s-a confirmat din partea unor reprezentanti ai delegatiei FMI ca restructurarea companiilor cu capital de stat devine subiectul numarul 1 pe agenda de lucru cu Guvernul si au promis ca nu vor trata acest subiect strict macro uitandu-se la cifre si se vor uita si la modul in care sunt manageriate aceste companii si la modul in care pierd resurse, de cele mai multe ori pierderile fiind generate de furturi", a declarat Costin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Costin,
companii,
locuri de munca
/actualitate/costin-cel-putin-30-000-de-oameni-de-la-companiile-de-stat-isi-vor-pierde-locurile-de-munca-8205796
8205796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.