Cosmote vine cu primul abonament de pe piaţă cu apeluri nelimitate către orice reţea naţională - fixă sau mobilă

Postat la 09 iulie 2012 21 afişări

Cosmote a lansat primul abonament de pe piaţa locală de telefonie mobilă care include apeluri nelimitate către orice reţea naţională de comunicaţii - fixă sau mobilă, la un tarif de 31 de euro pe lună (TVA inclusă). Abonamentul - denumit Cosmote No Limit, include şi apeluri video, SMS-uri şi MMS-uri nelimitate în reţeaua Cosmote şi posibilitatea de a apela nelimitat şi către zona internaţională 1, respectiv către reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Canada, SUA şi Israel.

"Planul tarifar No Limit le oferă clienţilor comunicare de voce nelimitată (minute naţionale şi internaţionale în zona 1, minute în reţea, minute pentru apel video şi minute către reţeaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitată (SMS-uri şi MMS-uri în reţea) şi 500 MB trafic de date. No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus) pentru clienţii rezidenţiali, atât cei noi, cât şi cei existenţi eligibili pentru reînnoirea de contract, pentru o perioadă contractuală de 12 luni, până la 9 august 2012", potrivit oficialilor Cosmote.

"Lansăm astăzi o ofertă (…) în premieră pentru piaţa telecom din România. Aceasta le dă clienţilor posibilitatea de a comunica oricât de mult îşi doresc, indiferent ce canal preferă - voce, mesaje text, imagini sau internet", a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, Cosmote România.

Niciun alt operator de telefonie mobilă de pe piaţă nu are în ofertă pentru clienţii rezidenţiali abonamente cu apeluri naţionale nelimitate. Spre exemplu, la Orange cel mai scump abonament, cu un cost de 125 de euro pe lună (TVA inclusă), include 1.400 de minute de apeluri naţionale şi 500 de SMS-uri naţionale, iar la Vodafone cel mai scump abonament - cu un tarif de 90 de euro pe lună (TVA inclusă), include 1.000 de minute de apeluri naţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abonament,
Cosmote,
SMS-uri
/actualitate/cosmote-vine-cu-primul-abonament-de-pe-piata-cu-apeluri-nelimitate-catre-orice-retea-nationala-fixa-sau-mobila-9835722
9835722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.