Cosmote şi RCS&RDS pun pe masă primele oferte de închiriere a reţelelor mobile

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 23 august 2013 426 afişări

Cosmote anunţă că are negocieri cu „companii importante“ şi afirmă că are o ofertă „flexibilă“. Compania lui Teszari vine cu o ofertă „barieră“ pentru operatorii virtuali: taxă de 1,5 mil. euro în 10 zile de la semnarea contractului şi cerinţe de a suporta investiţiile în reţeaua proprie.

Cosmote şi RCS&RDS pun pe masă primele oferte de închiriere a reţelelor mobile

Cosmote şi RCS&RDS, doi dintre cei mai mari operatori de comunicaţii din România, au publicat lista termenilor comerciali pe care îi propun pentru a-şi închiria reţelele de comunicaţii mobile companiilor care vor să atace piaţa de telefonie mobilă sub forma unui operator virtual (MVNO - mobile virtual network operator).

 

Publicarea ofertelor comerciale creează pentru prima oară în România premisele pentru apariţia unor operatori virtuali de telefonie mobilă, ceea ce ar putea duce la creşterea numărului de companii care oferă acest serviciu fără construcţia unor noi reţele şi ar putea exercita o presiune suplimentară pe preţuri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cosmote,
rcs&rds,
inchiriere,
oferte,
retele,
oferta
/actualitate/cosmote-si-rcs-rds-pun-pe-masa-primele-oferte-de-inchiriere-a-retelelor-mobile-11268981
11268981
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.