Cosmin Vasile este asociat coordonator la Zamfirescu Racoţi & Partners

Autor: Anca Barbulescu Postat la 08 aprilie 2013 173 afişări

Începând cu data de 8 aprilie 2013, societatea de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu îşi schimbă denumirea în Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP). Modificarea a intervenit ca urmare a acordului între actualii asociaţi ai ZRP şi avocatul Cătălin-Marian Predoiu, retras din societate în anul 2008, având în vedere că acesta a ales să îşi exercite pe mai departe activitatea profesională în cadrul cabinetului individual de avocatură care îi poartă numele.

Cosmin Vasile este asociat coordonator la Zamfirescu Racoţi & Partners

 De asemenea, noua denumire reflectă şi dorinta de viitoare consolidare a ZRP prin cooptarea de noi asociaţi din rândul echipei sale de avocaţi.

Odată cu modificarea denumirii se schimbă şi managementul societăţii prin alegerea unanimă a avocat Cosmin Vasile în funcţia de asociat coordonator.

Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi, ambele înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar,  drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate industrială, drepturi de autor, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal.

ZRP are o echipă de 41 de avocaţi dintre care cinci asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator) şi Anca Danilescu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cosmin-vasile-este-asociat-coordonator-la-zamfirescu-racoti-partners-10720193
10720193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.