Coronavirus, record de cazuri noi în Suedia. Franţa amână Black Friday

Autor: Andreea Tobias Postat la 21 noiembrie 2020 209 afişări

Coronavirus, record de cazuri noi în Suedia. Franţa amână Black Friday

Suedia a înregistrat un record de 7.240 infecţii noi cu Sars Cov 2 în ultimele 24 de ore şi 66 de decese. Franţa amână Black Friday, iar Statele Unite raportează 192.805 cazuri noi de Covid-19 în ultimele 24 de ore.

Suedia a înregistrat un record la cazurile noi de coronavirus: 7.240 de infecţii în ultimele 24 de ore. Au existat 66 de decese, totalul ajungând la 6.406. Rata mortalităţii în Suedia, care în ultimele luni a aplicat o strategie de combatere a Covid fără nicio formă de blocare, este mult mai mare decât în ​​alte ţări nordice, scrie Agenţia ANSA.

În Franţa, întregul sector al comerţului cu amănuntul - inclusiv Amazon France - a acceptat să amâne „Black Friday” cu o săptămână, până la 4 decembrie.

În Mexic, pe de altă parte, numărul morţilor a depăşit 100.000, ţara devenind a patra din lume care a trecut acest prag. „Astăzi în Mexic avem 100.000 de oameni care şi-au pierdut viaţa din cauza Covid", a declarat adjunctul ministrului Sănătăţii, Hugo Lopez-Gatell.

Statele Unite au înregistrat 192.805 cazuri noi în ultimele 24 de ore. În ultimele şapte zile, noile infecţii au depăşit 1,15 milioane.

De asemenea, cazurile de coronavirus în India au depăşit 9 milioane, India devenind a doua din lume cu cel mai mare număr de infecţii, după Statele Unite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suedia,
coronavirus,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.