Corlăţean, întrebat dacă Maior e propus ca ambasador în SUA: Nu este un punct de interes pentru domnia sa

Postat la 23 mai 2013 48 afişări

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat joi că ministerul a propus pentru posturile de ambasadori în Rusia şi SUA diplomaţi de carieră, fără a da nume, iar, întrebat dacă George Maior este vizat pentru Washington, a răspuns: "Nu este un punct de interes nici pentru domnia sa".

Corlăţean, întrebat dacă Maior e propus ca ambasador în SUA: Nu este un punct de interes pentru domnia sa

 "Domnul George Maior ocupă o responsabilitate extrem de importantă pentru statul român. Este şeful SRI, extrem de apreciat în comunitatea europeană şi euroatlantică. Reprezintă o poziţie fundamentală pentru statul român, astfel încât nu doar îmi imaginez, ci chiar ştiu că nu este un punct de interes nici pentru domnia sa, iar propunerile pe care le-am făcut se referă strict la cei care sunt membri ai corpului diplomatic românesc", a spus Corlăţean, întrebat despre Maior.

Anterior, surse oficiale declaraseră pentru MEDIAFAX că Ministerul Afacerilor Externe a propus deja preşedintelui Traian Băsescu înlocuitorii ambasadorilor României rechemaţi din SUA, Rusia, Israel, fiind în toate cazurile diplomaţi de carieră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corlatean-intrebat-daca-maior-e-propus-ca-ambasador-in-sua-nu-este-un-punct-de-interes-pentru-domnia-sa-10897758
10897758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.