Corina Creţu: Sunt toate şansele ca bugetul Uniunii Europene să nu fie adoptat în plenul Parlamentului European

Postat la 11 februarie 2013 20 afişări

Europarlamentarul PSD Corina Creţu a declarat, luni, că sunt toate şansele ca bugetul UE să nu fie adoptat în plenul Parlamentului European, ea arătând că, în această situaţie, Consiliul va adopta câte un buget în fiecare an.

"Sunt toate şansele ca acest buget, care este dezamăgitor atât pentru cetăţenii celor 27 de state, cât mai ales pentru România, să cadă", a spus Corina Creţu, care a adus ca argument declaraţia comună a liderilor celor patru grupuri, respectiv PPE, Liberali socialişiti, Verzi, care au catalogat proiectul de buget ca fiind "cel mai prost buget de la înfiinţarea UE".

Corina Creţu a precizat că România pierde foarte mult, stagnând din punct de vedere al alocărilor bugetare, în condiţiile în care are un buget similar cu cel obţinut în momentul în care nu avea pe nimeni reprezentant la masă.

"E în interesul românilor ca acest buget să pice, pentru că s-a abdicat de la valorile pe care s-a clădit UE. Nimeni nu e mulţumit în afară de preşdintele Băsescu", a spus Corina Creţu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corina-cretu-sunt-toate-sansele-ca-bugetul-uniunii-europene-sa-nu-fie-adoptat-in-plenul-parlamentului-european-10554835
10554835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.