Coreea de Nord anunţă că nu mai poate garanta securitatea ambasadelor străine

Postat la 05 aprilie 2013 16 afişări

Coreea de Nord a transmis că, începând din 10 aprilie, nu mai poate garanta securitatea misiunilor diplomatice străine de la Phenian pentru că există "riscul unui conflict". Şefii misiunilor diplomatice ale statelor Uniunii Europene se vor reuni sâmbătă, la Phenian, pentru a decide eventuala retragere a personalului diplomatic.

Coreea de Nord anunţă că nu mai poate garanta securitatea ambasadelor străine

 "Şefii misiunilor de la Phenian se vor reuni sâmbătă pentru a adopta o poziţie comună şi acţiuni comune", a anunţat Ministerul bulgar de Externe.

Rusia, Cehia, Bulgaria şi Marea Britanie au fost invitate de Phenian să analizeze posibilitatea evacuării personalului diplomatic din raţiuni de securitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coreea-de-nord-anunta-ca-nu-mai-poate-garanta-securitatea-ambasadelor-straine-10715590
10715590
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.