Coreea de Nord AMENINŢĂ Coreea de Sud cu RĂZBOIUL: "Vom lua măsuri fizice împotriva marionetelor trădătoare"

Postat la 25 ianuarie 2013 11 afişări

Coreea de Nord ameninţă Coreea de Sud cu acţiuni militare dacă va susţine noua serie de sancţiuni ONU care vizează regimul stalinist de la Phenian, conform unui comunicat citat de site-ul postului ABC News.

"Sancţiunile înseamnă război, sunt o declaraţie de război împotriva noastră", a anunţat vineri Comisia de la Phenian pentru Reunificarea Pacifistă a Coreeii.

"Dacă grupul de marionete trădătoare va participa în mod direct la sancţiunile Naţiunilor Unite, Republica Populară Democrată Coreeană va lua puternice măsuri fizice împotriva lor", ameninţă Comisia, referindu-se la Coreea de Sud.

Republica Populară Democrată Coreeană este numele oficial al Coreei de Nord.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coreea de Sud,
trădătoare,
marionete
/actualitate/coreea-de-nord-ameninta-coreea-de-sud-cu-razboiul-vom-lua-masuri-fizice-impotriva-marionetelor-tradatoare-10522608
10522608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.