Copos şi Goschy trec la all inclusive pe litoral pentru turiştii germani

Postat la 21 mai 2012 12 afişări

Thomas Cook Neckermann revine după şase ani în România şi încheie contracte cu mai multe hoteluri de pe litoral în sistemul all inclusive, solicitat de turiştii germani, printre acestea numărându-se unităţi deţinute de oamenii de afaceri Josef Goschy şi George Copos.

Astfel, Thomas Cook Neckermann a semnat contracte all inclusive pentru câte 50 de camere din hotelurile Amiral şi Comandor din Mamaia, deţinute de Josef Goschy, proprietarul lanţului Unita Turism, şi pentru 30 de camere din hotelul Europa (Eforie Nord), aflat în proprietatea omului de afaceri George Copos.

De asemenea, a fost încheiat un contract de servicii all inclusive şi cu hotelul de cinci stele Saturn din staţiunea cu acelaşi nume, administrat de Linica Stan, directorul general al THR Marea Neagră, firma care administrează hotelurile de pe litoral ale SIF Transilvania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Copos,
Goschy,
litoral
/actualitate/copos-si-goschy-trec-la-all-inclusive-pe-litoral-pentru-turistii-germani-9655673
9655673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.