Controale pe litoral: 140 de camere de hotel au fost scoase din circuit

Postat la 14 iunie 2011 32 afişări

Reprezentanti ai MDRT si Casei de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale au efectuat in acest week-end controale la hoteluri de pe litoral in care sunt cazati beneficiari de bilete de tratament prin CNPAS, in urma neregulilor constatate fiind scoase din circuitul turistic 140 de camere.

"Desfasurata in statiunile Eforie Nord si Neptun, actiunea a avut ca rezultat scoaterea din circuitul turistic a 138 de camere, amenzi in valoare de 140.000 lei, retragerea certificatului de clasificare pentru doua unitati hoteliere, precum si intocmirea de note de constatare si avertismente. Principalele deficiente constatate au fost nerespectarea criteriilor de clasificare si neconcordanta fisei anexe a certificatului de clasificare", se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). Verificarile au fost efectuate de reprezentanti ai Directiei de Control, Verificare si Monitorizare Turistica din MDRT si ai Casei de Pensii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
hoteluri,
camere,
circuit,
controale,
litoral
/actualitate/controale-pe-litoral-140-de-camere-de-hotel-au-fost-scoase-din-circuit-8339644
8339644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.