Contract de 12 milioane euro pentru amenajarea unui parc de agrement în Botoşani

Postat la 08 martie 2013 25 afişări

Primăria Botoşani a atribuit un contract de 52,19 milioane lei (12 milioane euro) fără TVA, pentru amenajarea unui parc de agrement pe o suprafaţă de aproape 50 de hectare.

Contract de 12 milioane euro pentru amenajarea unui parc de agrement în Botoşani

 Lucrările au fost adjudecate la finele lunii februarie de compania Electro-Alfa Internaţional din Botoşani, deţinută de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, printr-o licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ al primăriei.

Proiectul vizează amenajarea pe o suprafaţă de 48,38 hectare a Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa, precum şi echiparea necesară funcţionării acestuia.

Obiectivele investiţiei includ, printre altele, o piscină acoperită şi vestiare plajă, bazine exterioare de agrement, patinoar artificial şi de agrement, terenuri de sport şi vestiare, heleşteu, râu artificial şi locuri de joacă pentru copii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
botosani,
contract,
parc,
atribuire,
primarie,
tva
/actualitate/contract-de-12-milioane-euro-pentru-amenajarea-unui-parc-de-agrement-in-botosani-10655664
10655664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.