Contestarii lui Cîţu: O situaţie de criză impune măsuri de criză.PNL are nevoie de un nou management

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 aprilie 2022 45 afişări

Liderii a 39 de organizaţii judeţele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar : „O situaţie de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management”.

Contestarii lui Cîţu: O situaţie de criză impune măsuri de criză.PNL are nevoie de un nou management

„Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal, întrunit în şedinţa din 1 aprilie 2022, a luat la cunoştinţă de convocarea Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, la solicitarea unui număr de 39 de preşedinţi ai Birourilor Politice Judeţene, în conformitate cu prevederile statutare.Şedinţa Consiliului Naţional va avea loc în data de 3 aprilie, ora 12:00, la Bucureşti, la Palatul Parlamentului”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Biroul Executiv, la care au luat parte 42 de membri, a stabilit în unanimitate detaliile organizatorice, numărul de delegaţi şi norma de reprezentare pentru desfăşurarea Consiliului Naţional.

„Majoritatea membrilor Biroului Executiv şi a preşedinţilor Birourilor Politice Judeţene apreciază că Partidul Naţional Liberal are nevoie de un management politic mai eficient în relaţia cu organizaţiile teritoriale. Scopul organizaţiilor judeţene este optimizarea coordonării şi îndeplinirea programului de guvernare asumat de PNL, cu un premier din partea PNL. Necesitatea unei schimbări se impune şi datorită contextului geostrategic, existând situaţii când o decizie administrativă are nevoie de o susţinere politică rapidă”, se mai menţionează în comunicat.

Potrivit semnatarilor, „o situaţie de criză impune măsuri de criză, aşa cum a fost nevoie ca România să aibă o majoritate parlamentară solidă, care să consolideze abordările responsabile şi să prevină riscul unei crize politice artificiale”.

Pe ordinea de zi a Consiliului Naţional, conform comunicatului, se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar al PNL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.