CONSULTĂRILE DE LA COTROCENI s-au încheiat după 20 de minute. Băsescu a spus partidelor că anunţă premierul la 12.00. Ponta, singura propunere a partidelor

Postat la 17 decembrie 2012 7 afişări

Consultările de la Palatul Cotroceni dintre preşedintele Traian Băsescu şi partidele parlamentare, pe tema desemnării premierului, s-au încheiat, acestea durând aproximativ 20 de minute. Preşedintele Traian Băsescu le-a spus liderilor partidelor prezenţi la consultările de la Cotroceni că va anunţa premierul desemnat la ora 12.00, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

10:50 - Băsescu a spus partidelor că anunţă premierul la 12.00. Ponta, singura propunere a partidelor

Din partea partidelor, singura propunere pentru poziţia de prim-ministru a fost Victor Ponta, susţinută de partidele din USL, respectiv PSD, PNL, PC şi UNPR, au relatat aceleaşi surse.

VEZI AICI documentul privind mandatul delegatiei USL la consultări

10:25 Consultările s-au încheiat

Deocamdată, presa nu are acces în Palatul Cotroceni, însă sunt aşteptate declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu la ora 12.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Băsescu,
cotroceni,
Ponta
/actualitate/consultarile-de-la-cotroceni-s-au-incheiat-dupa-20-de-minute-basescu-a-spus-partidelor-ca-anunta-premierul-la-12-00-ponta-singura-propunere-a-partidelor-10396145
10396145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.