Consultant imobiliar: Nu există criză, asta este situaţia normală. Sfaturile date clienţilor în 2007-2008 nu au fost întotdeauna cele mai bune

Postat la 10 iulie 2013 150 afişări

Piaţa imobiliară este într-o stare de normalitate, nu de criză, consideră Răzvan Gheorghe, unul dintre cei mai vechi consultanţi în domeniu, care recunoaşte că sfaturile date clienţilor înainte de criză nu au fost întotdeauna cele mai bune şi că veniturile de atunci nu vor mai reveni niciodată.

Consultant imobiliar: Nu există criză, asta este situaţia normală. Sfaturile date clienţilor în 2007-2008 nu au fost întotdeauna cele mai bune

 "Nu există criză, asta este situaţia normală. Nu mai facem niciodată 5 milioane de euro afaceri, ca în 2008, când am atins maximul. Lumea agenţilor imobiliari s-a schimbat, un client aşteaptă plus valoare de la noi, lucruri cu consisenţă, nu brokeraj", a spus Gheorghe.

El a vândut la începutul anului 2007 grupului american Cushman & Wakefield firma sa Activ Consulting, operaţiuni pe care le-a răscumpărat recent, în condiţiile în care grupul american a decis să renunţe la biroul propriu din România şi să păstreze doar aso­cie­rea cu noua firmă a con­sultantului – Activ Property Services. Decizia a venit după trei ani la rând de pierderi înregistrate pe piaţa locală. Contractul de licenţă încheiat cu grupul american este pe perioadă nedeterminată şi include obligaţia continuării tuturor contractelor în derulare.

Întrebat despre greşelile pe care le-a făcut de-a lungul anilor în care a lucrat în domeniul imobiliar, acesta spune că îşi asumă atât pierderile cumulate de companie, cât şi sfaturile pe care le-a dat clienţilor şi care nu s-au îndeplinit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consultant-imobiliar-nu-exista-criza-asta-este-situatia-normala-sfaturile-date-clientilor-in-2007-2008-nu-au-fost-intotdeauna-cele-mai-bune-11114332
11114332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.