Consultant hotelier: Peste 200 de hoteluri sunt de vânzare, dar nu le cumpără nimeni fiindcă sunt "strâmb croite"

Postat la 21 mai 2013 30 afişări

Peste 200 de hoteluri din România sunt de vânzare, dar nu le cumpără nimeni pentru că sunt "strâmb croite", a declarat marţi, într-o conferinţă, consultantul hotelier Paul Mărăşoiu.

Consultant hotelier: Peste 200 de hoteluri sunt de vânzare, dar nu le cumpără nimeni fiindcă sunt "strâmb croite"

 Potrivit acestuia, capacitatea de cazare din România, de la tabere de elevi la hoteluri de cinci stele, reprezintă sub 2% din populaţia ţării.

"Din această perspectivă, procentul este extrem de redus comparativ cu alte ţări din zonă. Concluzia este că avem nevoie de o investiţie majoră", a spus el.

Pe de altă parte, afirmă consultantul, în ultimii 20 de ani investiţiile în turism au fost cu precădere haotice şi "s-au ctitorit" tot felul de stabilimente.

"Acum sunt peste 200 de proprietăţi hoteliere la vânzare, pe care nu le cumpără nimeni pentru că sunt strâmb croite şi acest lucru afectează tot, şi piaţa muncii, şi piaţa turistică", a mai spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consultant-hotelier-peste-200-de-hoteluri-sunt-de-vanzare-dar-nu-le-cumpara-nimeni-fiindca-sunt-stramb-croite-10892062
10892062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.