Constantin: Alianţa cu PNL nu funcţionează, dar juridic rămâne. Nu punem în pericol USL

Postat la 27 iunie 2013 59 afişări

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat, joi, că deşi Alianţa de Centru Dreapta (ACD) nu funcţionează, partidul pe care îl conduce nu va pune în pericol proiectul politic USL.

Constantin: Alianţa cu PNL nu funcţionează, dar juridic rămâne. Nu punem în pericol USL

 Constantin şi-a declarat regretul să anumite lucruri nu mai funcţionează în cadrul ACD şi a comparat această situaţie cu o căsnicie care s-a destrămat.

"Ştiţi cum e, ca într-o căsnicie. În momentul în care se întâmplă o despărţire, soţul dă vina pe soţie, soţia pe soţ. Este mai puţin important, important este că o căsnicie s-a destrămat. Din acest punct de vedere, cred că avem cu toţii puterea şi tăria, foarte calm, să mergem mai departe", a arătat liderul conservator.

"Eu am făcut foarte clar o declaraţie pe care o susţin şi acum, o constatare, un regret că ACD, şi nu USL, nu funcţionează şi am văzut că şi domnul Antonescu este de acord cu acest lucru, a îmbrăţişat această idee că nu funcţionează ACD. Atât şi nimic mai mult", a arătat liderul PC.

Constantin a spus că îi pare rău că nu funcţionează un proiect politic pe care el îl considera extrem de important şi care se dorea o coagulare a forţelor de dreapta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constantin-alianta-cu-pnl-nu-functioneaza-dar-juridic-ramane-nu-punem-in-pericol-usl-11035655
11035655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.