Constanţa, de unde un grup de elevi a fost ridicat de Poliţie, a demisionat. „Vorbim de copii cu rezultate nu bune, ci foarte bune”

Postat la 05 octombrie 2020 319 afişări

Constanţa, de unde un grup de elevi a fost ridicat de Poliţie, a demisionat. „Vorbim de copii cu rezultate nu bune, ci foarte bune”

Opt elevi au fost ridicaţi din curtea unei şcoli din Constanţa şi duşi la Poliţie. Copiii nu au spaţii destinate recreerii, iar terenurile şcolilor rămân singura opţiune.

Părintele unuia dintre elevi a plătit amenda şi a consultat un avocat pentru următoarele demersuri. Scandalul de la Constanţa tinde să devină unul naţional, în condiţiile lipsei de spaţii unde copiii se pot întâlni în timpul liber

Directorul unei şcoli din Constanţa şi-a depus demisia după ce vineri, un grup de opt elevi au fost ridicaţi din curtea şcolii şi duşi la Poliţie.

„Vorbim de copii cu rezultate nu bune, ci foarte bune la învăţătură, copii care nu ne-au creeat niciodată probleme. Mi se pare perfect absurb ceea ce s-a întâmplat.

Eu am luat decizia personală de a-mi depune demisia în semn de protest, pentru că eu sunt reprezentantul unei instituţii şi ca reprezentant al unei instituţii mi s-a părut perfect normal să am o reacţie la modul abuziv în care poliţia s-a comportat faţă de foştii noştri elevi, dar şi faţă de noi ca şcoală”, a declarat Ciorogaru Ioan Denys, directorul şcolii numarul 29 din Constanţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanta,
elevi,
politie,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.