Consiliul de Administraţie Romaero Băneasa a decis acordarea unui nou mandat de director general lui Mişa Popic, cu o durată de patru luni

Autor: Roxana Rosu Postat la 23 ianuarie 2023 43 afişări

Consiliul de Administraţie Romaero Băneasa a decis acordarea unui nou mandat de director general lui Mişa Popic, cu o durată de patru luni

Consiliul de Administraţie Romaero Băneasa a decis acordarea unui nou mandat de director general lui Mişa Popic, cu o durată de patru luni.

Mandatul intră în vigoare pe 24 ianuarie şi poate fi încheiat în orice moment înainte de împlinirea termenului in cazul numirii unui Director General în condiţiile O.U.G. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, se arată într-un anunţ publicat la BVB.

Romaero Bucureşti (RORX) este o companie strategică pentru industria aerospaţială şi de apărare din România, cu o capitalizare de 184 milioane lei.

Compania este deţinută în proporţie de 56,7% de statul român, prin Ministerul Economiei, urmat de SIF Muntenia (23,2%), Fondul Proprietatea (18,9%) şi alţi acţionari (1,2%), arată datele BVB.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director general,
mandat,
publicare,
bvb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.