Congresul SUA mai are două zile să evite, pentru a patra oară în 2011, blocajul financiar al statului

Postat la 16 decembrie 2011 9 afişări

Congresul SUA a ajuns pentru a patra oară în acest an în faţa unui termen limită pentru aprobarea cheltuielilor statului, care să permită funcţionarea şi după sfârşitul săptămânii, iar Casa Albă a avertizat angajaţii din sănătate şi educaţie cu privire la o posibilă închidere a serviciilor federale.

Măsurile temporare care asigură finanţarea statului federal expiră la sfârşitul acestei săptămâni, iar în lipsa votării unei legi pentru cheltuieli în Congres, Casa Albă va fi forţată să închidă principalele servicii ale departamentelor Apărării, Sănătăţii, Educaţiei şi Muncii. Negocierile referitoare la prelungirea unei scutiri la contribuţiile sociale pentru 160 de milioane de americani angajaţi, care expiră în acest an, şi evitarea blocării statului s-au "împotmolit" miercuri, scrie cotidianul american Washington Post.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
congres,
blocaj,
casa alba,
servicii federale
/actualitate/congresul-sua-mai-are-doua-zile-sa-evite-pentru-a-patra-oara-in-2011-blocajul-financiar-al-statului-9065762
9065762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.