Confuzie în România: porţi sau nu mască la birou?

Postat la 16 mai 2021 100 afişări

Confuzie în România: porţi sau nu mască la birou?

Alin Stoica: angajatorul poate stabili regulile interne de purtare a măştii. Florin Cîţu: deocamdată trebuie să purtăm masca la interior. Ninel Dănilă: până va decide guvernul, am rugat angajaţii să poarte mască

Dacă porţi sau nu mască la birou, rămâne un mister. Premierul şi Prefectul capitalei nu s-au pus de acord pe acest subiect. Florin Cîţu a spus că nu este luată o decizie încă, deşi ieri, Alin Stoica a declarat că angajatorii vor fi cei care decid referitor la purtarea măştii în interior.

„Prin medicul de medicina muncii se pot stabili aceste reguli intern de către fiecare angajator în parte. (reporter) La prefectura ce aţi stabilit? Încă nu am stabilit. Dar vom stabili ca acolo unde într-un birou sunt toate persoanele vaccinate, nu te se va purta mască”, a declarat sâmbătă prefectul Capitalei Alina Stoica.

Premierul a venit cu explicaţii şi zice că nu este luată o decizie în acest moment deşi a fost emis un ordin al ministrului Sănătăţii. 

„După 1 iunie vom lua această decizie. (reporter) Exista o decizie în ordinul ministrului Sănătăţii. Cred că este o decizie luată înainte de a o analiza foarte bine, de la 1 iunie discutăm acest lucru.

Deocamdată cu mască la locul de muncă la interior. Acest ordin va fi modificat, de la 1 iunie vorbim de alte modificări.

(reporter) A fost o scăpare domnule premier?

Este Posibil”, a declarat premierul Cîţu.

Am întrebat un angajor cum procedează el, având în vedere că nici măcar cei din fruntea statului nu au un răspuns clar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
birou,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.