CONFERINŢA MEDIAFAX - Gheţea: Băncile vor să se implice în procesul de autorizare a proiectelor cu fonduri europene

Postat la 31 mai 2013 38 afişări

Băncile doresc să se implice în procesul de autorizare a accesării fondurilor europene şi au propus un cadru legislativ, Asociaţia Română a Băncilor (ARB) având un proiect iniţiat de câţiva ani, care se discută cu specialişti din Finanţe şi BNR, a declarat vineri preşedintele ARB, Radu Gheţea.

CONFERINŢA MEDIAFAX - Gheţea: Băncile vor să se implice în procesul de autorizare a proiectelor cu fonduri europene

 "Avem un proiect de câteva luni bune sau câţiva ani buni, care prevede ca băncile să se implice în avizarea proiectelor care urmează să acceseze fonduri europene. Am iniţiat un proiect prin care dorim să găsim o soluţie astfel încât băncile să poată fi implicate în procesul de autorizare a accesării fondurilor europene", a afirmat Gheţea la conferinţa MEDIAFAX Talks abut Banking.

El a arătat că la nivelul ARB este constituită o comisie de specialitate, la care se adaugă specialişti din Ministerul de Finanţe şi Banca Naţională a României, dorind să atragă şi persoane din cadrul comisiilor de Buget-Finanţe din Parlament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-ghetea-bancile-vor-sa-se-implice-in-procesul-de-autorizare-a-proiectelor-cu-fonduri-europene-10914834
10914834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.