CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: E posibil că din 2015 să avem o infuzie de lapte ieftin din alte state europene

Postat la 23 aprilie 2013 18 afişări

Cotele de lapte în statele UE vor fi eliminate din 2015, când este posibil ca în România să fie o infuzie de lapte ieftin din alte state europene, a declarat marţi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la seminarul MEDIAFAX Talks about Agriculture.

CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: E posibil că din 2015 să avem o infuzie de lapte ieftin din alte state europene

 "La cota de lapte nu a fost posibilă o prelungire, astfel că din 2015 cotele de lapte în toate statele membre vor fi eliminate", a afirmat Constantin.

Ministrul a spus că industria din România trebuie să se pregătească să facă faţă competiţiei din ce în ce mai grele din 2015.

"Atunci este posibil să avem o infuzie de lapte ieftin din alte state europene. Distanţa astăzi nu mai reprezintă un impediment atât de mare în competiţie, chiar dacă vorbim de lapte din Danemarca sau din alte ţări îndepărtate. Acesta poate ajunge la costuri relativ mici pe toate pieţele din UE", a adăugat Constantin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-constantin-e-posibil-ca-din-2015-sa-avem-o-infuzie-de-lapte-ieftin-din-alte-state-europene-10784491
10784491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.