Conducerile Camerelor discută componenţa Comisiei de revizuire a Constituţiei

Postat la 13 februarie 2013 43 afişări

Membrii Birourilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului stabilesc, la ora transmiterii acestei ştiri, componenţa Comisiei de reviziuire a Constituţiei şi a Comisiei de Cod electoral şi elaborează proiectele de hotărâre de înfiinţare a acestora pentru a fi supuse aprobării plenului.

Birourile permanente ale celor două Camere s-au reunit, miercuri, la ora 9.00, într-o primă şedinţă, care a durat circa o oră, dar care nu avea pe ordinea de zi proiectele de hotărâre privind înfiinţarea Comisiei de reviziuire a Constituţiei sau a Comisiei de Cod electoral, în condiţiile în care atât preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, cât şi premierul Victor Ponta anunţaseră de marţi că plenul comun de miercuri va fi convocat pentru a înfiinţa Comisia de reviziuire a Constituţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conducerile-camerelor-discuta-componenta-comisiei-de-revizuire-a-constitutiei-10559116
10559116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.