Complex rezidenţial de lux la Timişoara: Cum vor arăta şi cât vor costa locuinţele

Postat la 11 iulie 2013 142 afişări

Dezvoltatorul imobiliar Borgo Italiano a început construcţia unui complex rezidenţial de lux din Timişoara, care va cuprinde 87 de locuinţe de mari dimensiuni de tip vilă, duplex şi case înşiruite, investiţie de 25 de milioane de euro, susţinută din fonduri proprii.

Complex rezidenţial de lux la Timişoara: Cum vor arăta şi cât vor costa locuinţele

 "Complexul, denumit Cartier Armonia, se adresează în special expaţilor şi managerilor din companiile multinaţionale prezente în Timişoara, iar investiţia totală însumează 25 milioane de euro, reprezentând, totodată, prima investiţie majoră în sectorul rezidenţial din Timişoara de la începutul crizei până în prezent", se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Locuinţele au suprafeţe construite cuprinse între 218 metri pătraţi şi 365 metri pătraţi şi grădină de până la 1.100 metri pătraţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/complex-rezidential-de-lux-la-timisoara-cum-vor-arata-si-cat-vor-costa-locuintele-11116146
11116146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.