Compas Real Estate numeşte un nou partener: Costel Florea

Autor: Ioana Matei Postat la 26 martie 2013 181 afişări

Din martie 2013, Costel Florea s-a alăturat în calitate de partener companiei Compas Real Estate, fondată de Florin Sorea.

Compas Real Estate numeşte un nou partener: Costel Florea

Costel Florea şi-a început activitatea în domeniul imobiliar în 1993 în calitate de deputy general manager al agenţiei Activ Consulting. 14 ani mai târziu a devenit partener şi şeful departamentului capital markets al agenţiei Cushman & Wakefield România. 2007 este şi anul când cele două companii au fuzionat, Activ Consulting devenind Cushman & Wakefield.

“Costel Florea aduce cu sine 20 ani de experienta manageriala in domeniul real estate, in sectoarele office, industrial, project management, capital markets si evaluari, arii complementare celor in care m-am specializat eu,“ a declarat managing director Compas Real Estate, Florin Sorea.

De-a lungul timpului, printre clientii lui Costel Florea s-au numarat companii de renume precum SEWS Romania, Freescale Semiconductor, BP, Argo Capital, BCR Erste Bank, Price Waterhouse Coopers.

In perioada 2003-2005 a implementat in premiera in Romania serviciul de project management pentru centrele comerciale. 

El a fost implicat în vanzarea Parcului de Retail Shopping City Sibiu catre North REOF, vanzarea River Plaza catre Sonae Sierra si tranzactia Magnolia Shopping Center – Miller Development.

Costel Florea este evaluator autorizat de catre Asociatia Evaluatorilor Romani (A.N.E.V.A.R.) si membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors – Asociatia Topografilor Diplomati).

”Compas Real Estate a fost fondata in ianuarie 2011 de catre Florin Sorea, unul din cei mai cunoscuti oameni de real estate de pe piata romaneasca, fost sef al departamentului de birouri al agentiei Cushman & Wakefield in Romania. Compania este specializata in consultanta si tranzactiile din urmatoarele sectoare: spatii pentru birouri, spatii comerciale, proprietati rezidentiale si investitii imobiliare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compas-real-estate-numeste-un-nou-partener-costel-florea-10691818
10691818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.