Companiile siderurgice s-au plâns din nou ministrului Economiei de preţul energiei

Postat la 16 ianuarie 2014 42 afişări

Companiile siderurgice s-au plâns din nou ministrului Economiei de preţul "împovărător" al energiei electrice şi i-au cerut să prelungească până în 2018 procesul de dereglementare a preţului gazelor naturale.

Companiile siderurgice s-au plâns din nou ministrului Economiei de preţul energiei

 "O primă problemă ridicată a fost preţul energiei electrice, considerat ca fiind împovărător pentru o industrie supusă permanent restructurării şi eforturilor de reducere a costurilor", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Reprezentanţii industriei siderurgice s-au întâlnit joi cu ministrul Economiei, Andrei Gerea. Ei i-au spus lui Gerea că nivelul ridicat al taxelor pentru energie regenerabilă, certificate verzi şi cogenerare sunt aspecte care afectează grav competitivitatea industriei metalurgice din România.

La întâlnire au participat reprezentanţi ai ArcelorMittal, Alro Slatina, Tenaris Silcotub Zalău, Uniunii Producătorilor de Oţel din România şi ai Societăţii Române de Metalurgie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/companiile-siderurgice-s-au-plans-din-nou-ministrului-economiei-de-pretul-energiei-11914418
11914418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.