Companii chineze, interesate să investească la Cluj în energia solară, maşini agricole şi textile

Postat la 20 mai 2013 33 afişări

Un reprezentant al provinciei chineze Shandong a anunţat, luni, că mai multe companii ar fi interesate să investească în judeţul Cluj, principalele domenii vizate fiind construcţii de maşini agricole, energie solară şi textile.

Companii chineze, interesate să investească la Cluj în energia solară, maşini agricole şi textile

 Directorul general adjunct al Departamentului de Comerţ din cadrul provinciei Shandong, Yan Zhaowan, care conduce o delegaţie chineză aflată la Cluj, a declarat, luni, la o întâlnire la Prefectură, că în judeţ este un foarte bun mediu de afaceri şi există parcurile industriale, unde se pot discuta cooperări economice.

"Suntem foarte bucuroşi să discutăm afaceri la Cluj. Misiunea noastră este să găsim oportunităţi de afaceri, ţinând cont de relaţiile de înfrăţire dintre Shandong şi Cluj. Aveţi la Cluj un foarte bun mediu de afaceri, aveţi parcurile industriale unde putem discuta despre cooperări economice. Companii chineze din Shandong sunt interesate în investiţii din domeniul energiei solare, maşini agricole, procesarea alimentelor şi textile. În provincia Shandong, multe companii ştiu foarte multe despre judeţul Cluj", a spus Zhaowan.

La rândul său, prefectul judeţului Cluj, Ioan Gheorghe Vuşcan, a declarat că vizita delegaţiei chineze este una de răspuns la vizita oficialităţilor judeţene din Cluj, făcută în octombrie 2012 în Shandong.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/companii-chineze-interesate-sa-investeasca-la-cluj-in-energia-solara-masini-agricole-si-textile-10888777
10888777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.