Companie românească de comunicare intră pe piaţa din Serbia

Autor: Ioana Matei Postat la 31 mai 2013 121 afişări

SmartPoint, compania independentă de consultanţă în comunicare şi relaţii publice cu operaţiuni la nivel regional (Bulgaria, Croaţia, România, Serbia şi Slovenia), a realizat, la începutul acestui an, campaniile de comunicare pentru creşterea numărului de utilizatori, contractori individuali şi companii pe platforma de freelancing şi muncă Elance, pe pieţele din România şi Serbia. Elance este platforma de freelancing şi muncă online numărul 1 la nivel mondial.

Companie românească de comunicare intră pe piaţa din Serbia

Elance a intrat în portofoliul SmartPoint în ianuarie 2013, după un pitch organizat pe piaţa românească în ultimul trimestru din 2012. Campania de comunicare pentru creşterea numărului de companii şi de freelanceri din România înscrişi pe platforma Elance, care a început în luna ianuarie, a avut un impact important în evoluţia numărului de nou înregistraţi, atât freelanceri, cât şi companii. În primele trei săptămâni după începerea campaniei, aproximativ 6.600 de freelanceri români s-au înscris pe platformă, atingând nivelul total de înscrieri realizat pe tot parcursul anului 2012. În primul trimestru din acest an, pe platforma online figurau aproximativ 25.500 de freelanceri români. Media lunara a înscrierilor realizate în intervalul ianuarie – martie 2013 s-a ridicat la 3.390 faţă de 520 în ultimele trei trimestre din 2012. Numărul companiilor din România care caută freelanceri pentru proiectele în derulare a crescut în martie acest an cu 280% faţă de martie 2013.Pe baza rezultatelor obţinute în România, Elance a decis extinderea colaborării cu SmartPoint şi pe piaţa din Serbia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/companie-romaneasca-de-comunicare-intra-pe-piata-din-serbia-10914977
10914977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.