Compania Wizz Air, singura interesată să opereze zboruri spre Londra de pe Aeroportul Sibiu

Postat la 03 iulie 2013 326 afişări

Compania Wizz Air este singura care a depus o ofertă pentru a opera zboruri către Londra de pe Aeroportul Sibiu, urmând să primească ajutor de stat din partea Consiliului Judeţean (CJ), dacă oferta va fi acceptată, au anunţat, miercuri, reprezentanţii acestei instituţii.

Compania Wizz Air, singura interesată să opereze zboruri spre Londra de pe Aeroportul Sibiu

 Reprezentanţii CJ Sibiu au deschis, miercuri, la sediul instituţiei, singura ofertă depusă pentru operarea de zboruri spre Londra de pe Aeroportul din Sibiu şi au anunţat că aceasta aparţine companiei Wizz Air.

"Deşi iniţial au existat trei companii care au solicitat documentaţia, noi suntem foarte mulţumiţi că s-a prezentat un singur ofertant şi sperăm să fie câştigător. Comisia lucrează în prezent la analizarea ofertei, iar săptămâna viitoare vom da publicităţii rezultatul evaluării", a declarat vicepreşedintele CJ Sibiu Ioan Banciu, preşedinte al Comisiei de evaluare a ofertelor.

Potrivit acestuia, primul zbor din Sibiu cu destinaţia Londra va fi operat în sezonul toamnă-iarnă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-wizz-air-singura-interesata-sa-opereze-zboruri-spre-londra-de-pe-aeroportul-sibiu-11076274
11076274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.