Compania Twitter, evaluată la 10 miliarde de dolari

Autor: Dorin Oancea Postat la 14 septembrie 2013 37 afişări

Twitter, compania care a început una dintre cele mai anticipate listări la bursă din industria IT, a fost evaluată la aproximativ 10 miliarde de dolari în cele mai recente operaţiuni de finanţare derulate pe piaţa privată.

Compania Twitter, evaluată la 10 miliarde de dolari

Twitter a anunţat că a depus în secret, la comisia pentru valori mobiliare din Statele Unite (SEC), documentaţia pentru listarea la bursă, una dintre cele mai anticipate din ultimii ani. Listarea Twitter la bursă a fost una dintre temele preferate de speculaţie în Silicon Valley şi pe Wall Street în ultimii ani, iar directorii companiei au ocolit de fiecare dată subiectul, evitând să divulge strategia tinerei companii în această privinţă.

Twitter este ultima dintre marile reţele de socializare care încă nu s-a listat la bursă. Facebook şi LinkedIn "învârt" deja miliarde la New York, având capitalizări de piaţă de 108 miliarde de dolari, respectiv 32 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-twitter-evaluata-la-10-miliarde-de-dolari-11331887
11331887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.