Compania poloneză Telbridge deschide un call-center in România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 ianuarie 2013 523 afişări

Telbridge, compania poloneză de servicii de call-center, deschide un centru operaţional în România, după ce a încheiat o tranzacţie de închiriere pe piaţa birourilor cu Jones Lang LaSalle.

Jones Lang LaSalle a intermediat închirierea unui etaj de 640 de metri pătraţi către compania poloneză Telbridge, în clădirea CSDA Siriului dezvoltată de Primavera Development şi aflată încă în construcţie. Lucrările de construcţie pentru clădirea situată în zona de nord a capitalei, pe strada Siriului, în cartierul Aviaţiei, au fost demarate în primul trimestru al anului trecut şi se preconizează livrarea în aprilie 2013, totalizând circa 3.500 de metri pătraţi închiriabili. Compania poloneză Telbridge oferă soluţii de externalizare a operaţiunilor de tip call-center şi va intra în urma acestei investiţii pe piaţa românească. Conform ultimului studiu Jones Lang LaSalle "Onshore, Offshore, Unsure?" din octombrie 2012, România se situa pe locul nouă în lume şi pe locul trei în Europa, după Marea Britanie şi Polonia, ca destinaţie preferată a investitorilor pentru operaţiuni de tip call-center, generând aproximativ 11.400 de locuri de muncă în acest domeniu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Telbridge,
call-center,
investitii,
deschidere
/actualitate/compania-poloneza-telbridge-deschide-un-call-center-in-romania-10515427
10515427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.