Compania IT Endava face angajări în România până în iunie 2012. Vezi în ce oraşe face recrutări

Postat la 13 septembrie 2011 23 afişări

Endava, companie britanică de servicii şi soluţii IT pentru companii, vrea să recruteze 350 de persoane în România până în iunie 2012, cele mai multe angajări urmând să fie efectuate pentru centrele din Iaşi şi Bucureşti.

Endava este prezentă pe plan local cu birouri la Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti şi are în prezent 310 angajaţi, cu 60 de angajaţi mai mult decât în ianuarie.

"La sfârşitul campaniei de recrutare, în iunie 2012, Endava va număra în România peste 650 de angajaţi, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici angajatori din IT la nivel local. (...) Campania de recrutare face parte din strategia grupului, care şi-a propus ca până la sfârşitul lui iunie 2012 să atingă 1.000 de angajaţi", se arată într-un comunicat al companiei.

Cel mai mare birou al companiei se află la Cluj-Napoca, împărţit în două sedii, unde lucrează peste 180 de angajaţi, urmat de biroul din Iaşi, cu aproximativ 120 angajaţi. La Bucureşti, Endava deţine un centru de coordonare regională şi consultanţă cu 10 salariaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT Endava,
angajări
/actualitate/compania-it-endava-face-angajari-in-romania-pana-in-iunie-2012-vezi-in-ce-orase-face-recrutari-8741728
8741728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.