Compania de construcţii Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, a început lucrările la Art City, un proiect imobiliar de 20 de milioane de euro amplasat în nordul Capitalei

Autor: Roxana Rosu Postat la 02 iunie 2021 89 afişări

Compania de construcţii Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, a început lucrările la Art City, un proiect imobiliar de 20 de milioane de euro amplasat în nordul Capitalei

Compania de construcţii Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, a început lucrările la Art City, un proiect imobiliar în valoare de 20 de milioane de euro amplasat în nordul Capitalei şi care va cuprinde 141 de apartamente, cu termen de finalizare în octombrie 2022.

Pe lângă spaţiile rezidenţiale, complexul va include şi 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare.

În afară de Bog’Art, partenerii financiari şi strategici care contribuie la proiect sunt OMV Petrom, CEC Bank, Deutsche Schule Bukarest, The Institute, Delta Studio şi SVN Romania.

„Bog’Art construieşte de 30 de ani clădiri deosebite care rezistă în timp precum embleme ale oraşului, dobândind credibilitatea că putem crea noi repere cu fiecare proiect în care suntem implicaţi. Art City este un etalon de dezvoltare Bog’Art, implementat cu responsabilitate de la primul concept urbanistic până la ultimul detaliu de execuţie de către un colectiv cu vastă experienţă şi profesionalism, împreună cu parteneri de lungă durată alături de care dezvoltăm propriile proiecte” a declarat Bogdan Doicescu, Director Dezvoltare Bog’Art.

Proiectul face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbană şi va fi certificat ”clădire verde” conform normelor BREEAM, care atestă la nivel internaţional implementarea celor mai sustenabile abordări prin utilizarea de soluţii, tehnici şi materiale de construcţie cu impact redus asupra mediului.

Zona în care se dezvoltă Art City este în plină expansiune, cu acces rapid către centre comerciale şi de afaceri, şi beneficiază de o intrastructură amplă, precum patru benzi de circulaţie, piste pentru biciclete şi reţele edilitare dimensionate corespunzător.

În imediata vecinătate a proiectului se află recent inaugurata Şcoala Germană.

Art Cty îşi propune să susţină şi evenimente culturale şi artistice precum Romanian Design Week la Combinatul Fondului Plastic.

Printre cele mai reprezentative clădiri construite de către Bog’Art se numără City Gate, Charles de Gaulle, Tower Center, The Bridge, Timpuri Noi Square, Expo Business Park, Jiului (J8), multe din clădirile moderne de birouri din Aviaţiei/Barbu Văcarescu/Pipera, IKEA Pallady, Băneasa Shopping City, ambasada SUA, Pasajul Berceni, Aeroportul Internaţional Braşov, renovarea clădirilor monument Hilton Athenee Palace şi Aeroportul Băneasa, printre multe altele.

”Piaţa rezidenţială a fost foarte puţin afectată de contextul general din ultimele 12 luni, înregistrând cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, fie că vorbim de numărul de tranzacţii încheiate sau livrări. Astfel, interesul investitorilor faţă de proiectele derulate pe segmentul rezidenţial este în creştere, comparativ cu cel existent în alte segmente ale pieţei imobiliare. Proiectele atent concepute şi cu o strategie de vânzări temeinic întocmită înregistrează rezultate excelente, locuinţele fiind contractate integral înainte de livrare”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania, consultant imobiliar şi agentul exclusiv al Art City.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
cladiri,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.