Compania care a creat efectele speciale pentru filmul nominalizat la Oscar, Viaţa lui Pi este în faliment

Autor: Andreea Anghel Postat la 12 februarie 2013 23 afişări

La mai puţin de 24 de ore după ce a primit premiul Bafta pentru cele mai surprinzătoare efecte speciale, create pentru filmul Viaţa lui Pi, compania Rhythm& Hues a semnat actele pentru intrarea în faliment, potrivit publicaţiei britanice The Guardian.

Compania care a creat efectele speciale pentru filmul nominalizat la Oscar, Viaţa lui Pi este în faliment

La mai puţin de 24 de ore după ce a primit premiul Bafta pentru cele mai surprinzătoare efecte speciale, create pentru filmul Viaţa lui Pi, compania Rhythm& Hues a semnat actele pentru intrarea în faliment, potrivit publicaţiei britanice The Guardian. Cu un împrumut de 20 de milioane de dolari (14,9 mil. euro) oferit săptămâna trecută de trei studiouri pentru producerea de efecte speciale, Rhythm & Hues ar fi trebuit să supravieţuiască până când o companie de efecte speciale din India, Prime Focus, ar fi urmat să o cumpere.Achiziţia nu a mai avut loc, iar compania din California a fost obligată să se reorganizeze. Prime Focus este interesată să cumpere Rhythm & Hues după ce va ieşi din faliment. Compasul de Aur, o adaptare după romanul lui Philip Pullman, şi Babe, filmul din 1995 despre un porc vorbitor, sunt alte producţii renumie ale căror efecte speciale au fost create de compania din California.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
efecte,
film,
faliment,
life of pi
/actualitate/compania-care-a-creat-efectele-speciale-pentru-filmul-nominalizat-la-oscar-viata-lui-pi-este-in-faliment-10557765
10557765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.