Compania americană Verizon neagă că ar avea intenţia să preia grupul Vodafone

Postat la 03 aprilie 2013 19 afişări

Compania americană Verizon Communications a anunţat că nu are nicio intenţie de a fuziona sau prelua, singură sau în asociere, grupul britanic Vodafone, după ce Financial Times a scris, citând surse, că Verizon şi AT&T lucrează la o ofertă pentru operatorul telecom britanic.

Compania americană Verizon neagă că ar avea intenţia să preia grupul Vodafone

 Verizon rămâne, însă, interesată de participaţia de 45% deţinută de partenerul Vodafone la compania mixtă Verizon Wireless, cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, scrie CNBC.

Anunţul companiei, transmis într-un comunicat, contrazice un articol apărut pe blogul Financial Times, în care surse neidentificate afirmau că Verizon şi AT&T, principalul său rival din SUA, lucrează la o ofertă pentru Vodafone, prin care Verizon să preia activele americane ale grupului britanic, iar AT&T restul operaţiunilor. Grupul Vodafone este evaluat la 245 miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-americana-verizon-neaga-ca-ar-avea-intentia-sa-preia-grupul-vodafone-10709013
10709013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.